Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile și Politica de cookie-uri.

 • Nou

  Ulei de emu cu ulei de arbore de ceai

  Review (0)
  3.500,00 Lei
  Fara TVA
  Ultimele produse in stoc

  Balsam pentru față și corp "Ulei de emu cu ulei de arbore de ceai"

  Balsamul pe bază de grăsime de emu, este considerat un remediu. Compoziţia atent selecţionată îmbunătăţeşte circulaţia locală, relaxează musculatura, contribuie la cicatrizarea rănilor, regenerarea pielii, înlăturarea durerilor; stimulează vindecarea arsurilor de diversă provenienţă (termice, chimice, solare). Utilizarea prelungită a balsamului normalizează secreția glandelor sebacee, îmbunătățește structura și aspectul pielii.

  Forma de prezentare: 15 ml

  Ţara producător: Canada

  Cantitate:
  • Security policy(edit with the Customer Reassurance module)
  • Delivery policy(edit with the Customer Reassurance module)
  • Return policy(edit with the Customer Reassurance module)

  Nu întâmplător balsamul pe bază de grăsime de emu, este considerat un remediu. Datorită permeabilităţii sale crescute, grăsimea de emu transportă toate componentele balsamului în straturile profunde ale pielii, accentuând acţiunea benefică a acestora.
  Compoziţia atent selecţionată îmbunătăţeşte circulaţia locală, relaxează musculatura, contribuie la cicatrizarea rănilor, regenerarea pielii, înlăturarea durerilor; stimulează vindecarea arsurilor de diversă provenienţă (termice, chimice, solare). Utilizarea prelungită a balsamului normalizează secreția glandelor sebacee, îmbunătățește structura și aspectul pielii. Datorită uleiului de arbore de ceai și gălbenelelor, utilizați în produsele cosmetice în calitate de antiinflamatori, dezinfectanți și cicatrizanți, balsamul are un efect pozitiv în cazul iritațiilor și inflamațiilor ale pielii.
  Uleiul de arbore de ceai este un ulei-remediu. Aborigenii australieni cunoșteau demult efectele frunzelor arborelui de ceai. Ele erau folosite pentru vindecarea rănilor. Uleiul de arbore de ceai exercită acţiune bactericidă,imuno-stimulatoare, antivirală. Datorită calităţilor sale, este ideal pentru arsuri, tăieturi, înţepături de insecte, acnee, herpes. De asemenea, combate senzaţia de oboseală, are acţiune emolientă şi nutritivă asupra pielii, creşte elasticitatea pereţilor capilari, optimizează microcirculaţia sanguină, combate edemul şi reţeaua de varice la suprafaţă.
  Ceara de albine, care intră în compoziţia balsamului, oferă pielii un aspect catifelat. Ceara este benefică pielii deoarece are o compoziție apropiată multor componente din sebum, contribuie la formarea unei pelicule cerate pe suprafața pielii, prevenind astfel deshidratarea acesteia. Conținutul bogat în vitamina A şi carotenoide, asigură o influenţă benefică asupra proceselor de regenerare ale ţesuturilor epiteliale.
  Vitamina E, "vitamina frumuseții", protejează pielea de radicalii liberi, previne ridurile și îmbătrânirea prematură a pielii, oxigenează și hidratează, asigurând-ui prospețime și elasticitate.
  Uleiul din sâmburi (de migdal şi de caise) şi din germeni de grâu reprezintă surse de acizi graşi polinesaturaţi, minerale, vitamine şi alte substanţe benefice, care în combinaţie cu grăsimea de emu reduc iritaţia şi inflamaţia, exercitând un minunat efect emolient, hidratant şi de regenerare.

  Recomandari

  Hidratant natural, care contribuie la hranirea si regenerarea pielii.

  Utilizare

  Se aplică pe piele o mică cantitate de balsam. Numai pentru uz extern!

  Coral Club
  2 Produse

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Ulei de emu cu ulei de arbore de ceai

  16 alte produse din aceeași categorie:

  Ulei de emu cu ulei de arbore de ceai

  3.500,00 Lei
  Fara TVA