Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile și Politica de cookie-uri.

 • Nou

  Absorbante igienice zilnice cu extract de aloe - TianDe

  Review (0)
  164,00 Lei
  Fara TVA

  Absorbante igienice pentru fiecare zi cu extract de aloe „Nephrite Freshness” 20 buc.

  Profilaxia bolilor ginecologice, sunt un mijloc unic de prevenire, reabilitare și de îngrijire a corpului feminin, precum și de testare și tratament a bolilor organelor genitale feminine și se bazează pe metodele medicinii tradiționale chineză. 

  Cantitate:
  • Security policy(edit with the Customer Reassurance module)
  • Delivery policy(edit with the Customer Reassurance module)
  • Return policy(edit with the Customer Reassurance module)

  Absorbantele «Prospețimea arborelui de jad» cu extract de aloe conține o concentrație mare de extract de aloe – un antibiotic natural.

  Simpla mențiune de aloe evocă o senzație de prospețime. Absorbantele „Jade freshness” rețin perfect umiditatea, având grijă de confortul intim.

  Suprafața moale și delicată de bumbac a stratului superior al absorbantelor nu irită pielea sensibilă, absoarbe perfect umezeala. Permite pielii să „respire”, prevenind „efectul de seră”.

  Datorită conținutului de fitoextracte, absorbantele au grijă de sănătatea femeilor, elimină mirosurile, oferă o senzație de prospețime și confort.

  Absorbantele terapeutice și profilactice sunt un mijloc unic de prevenire, reabilitare și de îngrijire a corpului feminin, precum și de testare și tratament a bolilor organelor genitale feminine și se bazează pe metodele medicinii tradiționale chineză. Absorbantele „Prospețimea arborelui de jad» pe bază de plante conțin o fito-compoziție FCM din 19 plante medicinale (ulei de piper negru, extracte de Conioselinum vaginatum, Mușețel, Leonurus, Sophora galbenă, Arborele de plută de Amur (Phellodendron amurense Rupr.) și altele).

  APLICARE:

  Recomandat pentru utilizare zilnică.

  TianDe
  300 Produse

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Absorbante igienice zilnice cu extract de aloe - TianDe

  13 alte produse din aceeași categorie:

  Absorbante igienice zilnice cu extract de aloe - TianDe

  164,00 Lei
  Fara TVA