Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile și Politica de cookie-uri.

 • Nou

  Ozonizator anionic Green World

  Review (0)
  4.500,00 Lei
  Fara TVA
  Ultimele produse in stoc

  Ozonizatoarele anionice polifuncţionale ale companiei GREEN WORLD pentru dezinfectarea aerului, apei, cărnii, fructelor și legumelor, reprezintă o nouă generaţie de aparate de uz casnic care permit crearea condiţiilor confortabile în încăperi rezidenţiale şi industriale, îmbunătăţirea spaţiului de locuit. Utilizarea acestor aparate este încă un pas spre un stil de viaţă mai sănătos.

  Cantitate:
  • Security policy(edit with the Customer Reassurance module)
  • Delivery policy(edit with the Customer Reassurance module)
  • Return policy(edit with the Customer Reassurance module)

  Omul modern, profitând de avantajele civilizaţiei, este impus să se lupte cu poluarea tehnogenă a naturii, dacă vrea să-şi menţine sănătatea şi prelungi perioada de viaţă activă şi fericită. Aceşti factori poluanţi ai mediului includ: componente chimice nefavorabile, mirosuri, viruşi patogeni, bacterii şi microorganisme patogene în alimente, aer, îmbrăcăminte şi articole de uz casnic, precum şi radiaţii electromagnetice sporite care încalcă proporţiile ionilor pozitivi şi negativi în aer, mai ales în spaţii rezidenţiale şi industriale.

  În luptă cu consecinţele "avantajelor civilizaţiei” savanţii moderni au găsit două moduri eficiente: folosirea ozonului şi ionizarea habitatului.

  Ozonul, proprietăţile lui.

  Ozon este numit oxigenul activ, care constă din trei atomi. Formula moleculară O3. Ozonul la temperatură normală este un gaz care are miros proaspăt şi culoare albastru deschis. După ploaie, oamenii simt aerul curat, deoarece în aer apare ozon de concentraţie scăzută (după acţiunea fulgerului asupra oxigenului atmosferic). Ozonul acţionează minunat asupra mediului, îmbunătăţeşte starea de spirit şi sănătatea oamenilor.

  Ştiinţa cunoaşte că în contactul direct ozonul omoară toate speciile cunoscute de bacterii şi viruşi, inclusiv viruşii hepatitici şi HIV.

  Ozonul poate fi obţinut din oxigen ca urmare a transferului de molecule de oxigen din formă bivalentă în cea trivalentă din cauza ionizării prin descărcare de înaltă tensiune – 3 molecule de formă bivalentă sunt transformate în 2 molecule de formă trivalentă de oxigen.

  Ozonul are proprietăţi oxidative majore, din care cauză este eficient pentru dezinfecţie şi sterilizare. Cu proprietatea sa de a distruge bacteriile, ozonul de 2,5-6 ori este mai eficient decât razele ultraviolete şi de 600-3000 de ori mai puternic decât clorul. În viaţa modernă ​​ozonul se utilizează pe scară largă pentru purificarea aerului, tratarea apei, e necesar în medicina modernă, ​​precum şi în agricultură. În lume demult a fost recunoscut că ozonul este agentul unic, ecologic pur, eficient şi dezinfectant solicitat.

  Clima ionică a habitatului.

  Compoziţia atmosferei depinde la fel de fenoemenele cosmice, cât şi de cele terestre, atât naturale cât şi cele provenite din activitatea omului.Particulile componente ale aerului provin din acţiunea radiaţiilor cosmice, radiaţiilor elementelor scoarţei terestre, emisiilor atmosferice de ionizare, şi ca urmare a activităţilor tehnogene a omului, a radiaţiilor electormagnetice ale diferitor mijloace tehnice create spre binele şi confrotul societăţii umane.

  Prezenţa ionilor de aer în mediul înconjurător, concentraţiile şi proporţiile lor sunt de importanţă biologică mare. Regulile şi normele sanitare definesc şi stabilesc următoarele corelaţii: ioni pozitivi până la 1000 – 3000, când numărul de ioni negativi constituie cel puţin 3000 – 5000 un. în 1 cm3.

  Armonia naturală a stării electrice a atmosferei este tulburată de activitatea numeroaselor dispozitive şi aparate industriale şi de uz casnic. Situaţia este agravată de poluarea secundară a aerului datorită prezenţei ionilor pozitivi care atrag şi menţin particule de praf, funingine, condensului de vapori de apă, în care sunt dizolvate substanţe nocive volatile – produse ale activităţii industriale, agricole, de construcţii, cât şi a altor domenii de activitate tehnogenă a omului.

  Mai mult de toate, aerul este poluat cu praf. Aparatul respirator al unui adult lasă să treacă pe zi aproximativ 20 000 de litri de aer. În ţesutul pulmonar pătrund şi se reţin cu precădere particulele de praf cu diametru de 1-2 microni şi mai puţin de 5 microni. Particulele mai mici de 0,1 microni pătrund în alveolele plămânilor, dar cea mai mare parte dintre acestea nu se depune în organele respiratorii, ci se elimină cu aerul expirat. Particulele mai mari de 5 microni se reţin în căile respiratorii superioare şi organele, cauzând rinite şi bronşite.

  Particulele de praf nu sunt unicele suplimente nedorite ale aerului necesar pentru activitatea vitală a organismului uman. Există aşa-numita contaminare microbiologică – microbii, fiinţe primare vii, majoritate fiind formate dintr-o singură celulă. La cea mai mică adiere în aer se ridică nu numai praful, dar şi viruşii şi bacteriile.

  Izolarea de la influenţe externe, benefice ale câmpurilor electromagnetice naturale în blocuri cu multe etaje construite din beton armat, în afară de excesul de ioni pozitivi, duce la ionizarea insuficientă a organismului uman, în special în încăperi neventilate, uscate şi electrizate, decorate cu materiale artificiale.

  Excesul de ioni pozitivi se formează în orice transport – autoturisme, autobuze, trenuri, metrouri, avioane. În timpul mişcării pe corpul metalic se formează sarcina electrică pozitivă şi astfel corpul atrage ionii negativi din exterior, iar în interiorul cabinei se creează excesul de ioni pozitivi.

  La normalizarea climei ionice în automobile contribuie foarte mult aerisirea, dar, având în vedere poluarea şi impurificarea mediului aerian, în special în oraşe, aerisirea poate deveni chiar periculoasă. Deci, cea mai bună cale de ieşire este cumpărarea şi instalarea în interiorul vehiculului a unui generator de ioni negativi.

  Ca o consecinţă a activităţii tehnogene umane necugetate în zonele din habitatul său (în oraşe, localităţi, încăperi industriale şi rezidenţiale), s-a format şi se menţine deficitul aeroionic al compoziţiei aerului. Dacă în contrastul funcţionării aparatelor de uz casnic, televizoarelor, computerelor etc. nu se vor întreprinde măsuri speciale şi nu se vor utiliza aparate speciale, care ajută eficient la normalizarea sau apropierea indicilor de valorile naturale, acestea vor duce la disfuncţia organelor şi sistemelor organismului uman, dereglarea funcţionării lor şi la numeroase boli, la îmbătrânire prematură.

  Scăderea concentraţiei anionilor în oraşele mari în timpul zilei ajunge până la 200 – 300 unităţi la 1 cm3 de aer. Locuirea în asemenea condiţii de climă ionică este nenaturală şi dăunătoare.

  Compania GREEN WORLD a elaborat şi oferă pentru utilizare în scopuri casnice trei tipuri de ozonizatoare anionice multifuncţionale:

  • aparat cu comandă mecanică;

  • aparat cu comandă electronică;

  • aparat pentru automobile.

  Ozonizatoarele anionice polifuncţionale ale companiei GREEN WORLD reprezintă o nouă generaţie de aparate de uz casnic care permit crearea condiţiilor confortabile în încăperi rezidenţiale şi industriale, îmbunătăţirea spaţiului de locuit. Utilizarea acestor aparate este încă un pas spre un stil de viaţă mai sănătos.

  Multifuncţionalitatea aparatelor companiei GREEN WORLD constituie acel fapt că în regimul de "rezervă rece” (când aparatul este conectat la sursă de alimentare) se efectuează lucrul automat de ionizare a încăperii sau salonului automobilului. La pornirea cronometrului (ozonator cu comandă mecanică) sau alegerea regimului de ozonare (pentru model de ozonator electronic) se efectuează furnizarea aerului ozonat în încăpere sau mediu acvatic.

  Avantajele dezinfectării cu ozon:

  • eficacitate de dezinfectare mare: de 1,5-5 ori mai mare decât la iradiere ultravioletă;

  • eliminarea multor specii de bacterii patogene;

  • confruntarea cu contaminare secundară;

  • efect de lungă durată: după utilizarea aparatului timp de 30 minute, efectul spaţiului purificat se menţine o lungă perioadă de timp;

  • economicitate: aparatul necesită un consum minim de energie;

  • siguranţa utilizării şi portabilitate.

  Domeniile şi caracteristicile de aplicare ale ozonizatoarelor anionice multifuncţionale:

  Purificarea legumelor, fructelor de substanţe chimice toxice: se spală legumele, fructele cu apă, apoi se pun într-un vas, se toarnă apă astfel încât să acopere legumele şi tubul ozonatorului de plastic se pune în apă. După purificare legumele, fructele devin mai proaspete, resturile de produse chimice de pe suprafaţă sunt complet eliminate. Avertizare: a nu utiliza vase de aluminiu.

  Timp de purificare – 10 minute.

  Purificarea cărnii: carnea se clăteşte, apoi se pune într-un vas, se toarnă apă astfel încât să acopere carnea, tubul ozonatorului de plastic se cufundă în apă, aparatul se include în rețea pe durata de 10 minute.

  Purificarea fructelor de mare (creveţi, scoici, etc.) de microorganisme: fructele de mare se pun într-un vas cu apă, tubul aparatului de plastic se scufundă pe durata de 3-5 minute. Dă prospeţime fructelor.

  Eliminarea mirosurilor neplăcute în încăpere: ozonatorul se pune la o înălţime de 1 metru de la podea, încăperea să eliberează de oameni, se închid toate ferestrele şi uşile, timpul de utilizare este calculat conform suprafeţei încăperii (1 m.p. – 1 minut). După purificare se deschid uşile, ferestrele şi se aeriseşte încăperea.

  Eliminarea formaldehidelor, toluenului în încăperi noi sau după lucrări de reparaţii: în încăperi noi sau renovate se conţine o cantitate mare de compuşi de formaldehidă, cum ar fi toluen. Aceste substanţe sunt nocive pentru organismul uman, cauzează ameţeli, intoxicaţie. Folosind acest aparat, puteţi rapid să purificaţi aerul de aceste substanţe nocive. De utilizat zilnic de 3-5 ori, de fiecare dată timp de 20 de minute, în total timp de 7 zile.

  Eliminarea mirosurilor neplăcute din frigider: în frigider adesea apar mirosuri neplăcute de la alimente. Pentru a purifica aerul din frigider plasaţi tubul direct în zona de păstrare a produselor din carne, adică partea superioară a frigiderului. De utilizat timp de 10 minute. După deconectarea aparatului frigiderul se spală cu apă curată. După utilizarea ozonatorului se elimină mirosurile neplăcute, precum şi se prelungeşte termenul de valabilitate al produselor. Atenţie: ca tubul de furnizare a aerului să nu fie comprimat de uşa frigiderului, lângă tub se pune un obiect solid (bară de lemn, plastic).

  Eliminarea mirosului neplăcut al gurii la inflamaţie, sângerare a gingiilor: turnaţi un pahar plin de apă, puneţi în acesta tubul aparatului, utilizaţi în decurs de 3 minute. Zilnic curăţind dinţii clătiţi gura cu apă activizată, după o săptămână de îngrijire constantă se va observa un efect evident.

  Prepararea crupelor: crupele se pregăteasc în apă purificată şi activizată de ozonator, ceea ce va ajuta nu numai în eliminarea resturilor organice, ci şi le va conferi o aromă specială crupelor. De utilizat aparatul în decurs de 5 minute.

  Purificarea apei de la robinet: pentru curăţarea şi îmbogăţirea acesteia cu oxigen este necesar să se utilizeze aparatul timp de 5-10 minute. Apa purificată activă poate fi folosită la prepararea ceaiului, cafelei sau a mâncării, etc.

  Pentru menţinerea prospeţimii, prelungirea termenului de păstrare a alimentelor, eliminarea microbilor, se procedează astfel: într-o pungă de plastic, unde se păstrează legumele, fructele sau alte produse, puneţi tubul aparatului, apoi presaţi bine, pentru a evita pătrunderea aerului exterior, să se utilizeze aparatul timp de 5 minute.

  Purificarea apei în acvarii, prevenirea bolilor peştilor: utilizaţi de zi cu zi aparatul pentru purificarea apei în acvariu, astfel veţi evita îmbolnăvirea peştilor. Ar fi suficient de schimbat apa din acvariu doar o dată la fiecare trei luni. Aparatul se utilizează în decurs de 5 minute.

  Eliminarea mirosurilor din bucătărie, baie, salonul automobilului: se foloseşte metoda identică cu cea pentru purificarea aerului în încăperi.

  Scăldatul animalelor, spălatul pe jos, dezinfectarea suprafeţelor din bucătărie: de saturat apa cu oxigen timp de 10 minute, cu o cârpă îmbibată cu această apă ştergeţi suprafeţele, se poate utiliza pentru scăldatul animalelor.

  Eliminarea mătreţei: dacă părul se spală cu apă activizată, mătreţa şi mâncărimea dispar. Atenţie: temperatura apei nu trebuie să fie prea înaltă, la temperaturi ridicate efectele se pierd. De activizat apa timp de 10 minute.

  Utilizare pentru efectul de albire şi eliminarea defectelor cosmetice: să se spele pe faţă cu apă activizată în fiecare zi, utilizarea prelungită poate contribui la îmbunătăţirea culorii tenului, activizarea funcţionării celulelor pielii, reduce pigmentarea, intensifica metabolismul.De activizat apa timp de 5 minute.

  În caz de acnee: în prezenţa acneei cu uşurinţă apar infecţiile, de aceea folosire apei activizate pentru igiena zilinică, va permite evitarea răspândirii infecţiei. De activizat apa timp de 5 minute.

  Boli ginecologice: pentru femei care suferă de boli ginecologice bacteriene, cum ar fi vaginita, leucoree excesivă, procedurile de igienă ar trebui să fie efectuate utilizând apă activizată. De activizat apa timp de 15 minute.

  Utilizare în cazul bolilor de piele, infecţioase, venerice: aceste boli sunt de obicei cauzate de microbi sau bacterii, de aceea utilizarea apei activizate cu oxigen în scopuri igienice va ajuta să eliminaţi manifestarea mai multor simptome. De activizat apa timp de 10 minute.

  Asanarea tractului gastrointestinal. Consumul de apă ozonată restabileşte echilibrul acido-bazic în organism şi activizează procesele metabolice.

  Eliminarea infecţiilor micotice.  Se recomandă spălarea picioarelor cu apă ozonată; de prelucrat cu ozon (conductă de aer fără anexe) locurile piciorului infectate cu ciupercă.

  Îngrijirea pacienţilor imobili (tratamentul escarelor şi ulcerelor trofice cu ozon).

  Baie în apă ozonată. Efectuarea băilor cu apă ozonată au un efect foarte benefic asupra întregului organism, şi anume:

  • reduce oboseala (relaxează);

  • elimină toxinele din organism;

  • contribuie la instalarea unui somn fiziologic bun;

  • îmbunătăţeşte starea pielii corpului (dă fineţe şi elasticitate);

  • ajută în caz de reumatism şi boli de piele;

  • ajută la migrene.

  Apa în baie nu trebuie să depăşească nivelul pieptului, temperatură de 38-40 grade, durata scăldatului nu mai mult de 20 minute.

  Reţinerea dezvoltării tumorilor canceroase. Reţinerea procesului de dezvoltare a cancerului cutanat cu 40%, a altor tipuri de tumori cu 30%, cu condiţia consumului constant de apă ozonată şi scăldatului în apă ozonată de 1-2 ori pe săptămână.

  Green World
  1 Obiect

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Ozonizator anionic Green World

  16 alte produse din aceeași categorie:

  Ozonizator anionic Green World

  4.500,00 Lei
  Fara TVA