Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile și Politica de cookie-uri.

   Yummy Vits cu aromă de portocală

   Review (0)
   277,50 Lei
   Fara TVA

   Yummy Vits cu aroma de portocale (30 capsule) este un complex de vitamine şi minerale de ultimă generaţie, sub formă de tablete masticabile. 

   Cantitate:
   • Security policy(edit with the Customer Reassurance module)
   • Delivery policy(edit with the Customer Reassurance module)
   • Return policy(edit with the Customer Reassurance module)

   Yummy Vits cu aroma de portocale este un complex de vitamine şi minerale de ultimă generaţie, sub formă de tablete masticabile. Ca gust şi textură, amintesc de marmeladă, însă nu conţin zahăr. Gustul dulce este dat de xylitol şi sorbitol care protejează totodată emailul dentar de carii. Toţi aromatizanţii din compoziţia Yummy Vits sunt naturali. Datorită aromei minunate, vitaminele Yummy Vits plac atât adulţilor, cât şi copiilor.

   Yummy Vits a fost conceput după tehnologia inovativă ConCordix, care permite asocierea de substanţe active solubile atât în ulei, cât şi în apă. S-a demonstrat clinic că în această formă vitaminele se asimilează complet şi mai bine cu 44% comparativ cu comprimatele sau capsulele obişnuite.

   COMPONENTE DE BAZĂ

   Vitaminele А, Е, С și seleniu

   Sunt antioxidanți activi care contribuie la întărirea imunității, sistemului cardiovascular, cresc potențialul activităților fizice, ajută la refacerea organismului în urma efortului fizic.

   Vitamina D

   Normalizează metabolismului calciului și fosforului din organism, având un rol important în sănătatea oaselor și a dinților, inclusiv pentru normalizarea funcționării sistemului imunitar.

   Vitaminele din grupa В (В4, В5, В6, В9, В12)

   Sunt necesare pentru o creștere normală și dezvoltarea organismului. Contribuie la îmbunătățirea stării pielii, părului, unghiilor. Acționează pozitiv asupra sistemului nervos central și periferic: au un efect benefic pentru funcțiile cognitive ale creierului (memorie, capacitatea de concentrare și analiză), ajută la stabilizarea stărilor psihoemoționale.

   Iodul (din iodură de calciu)

   Contribuie la asigurarea funcţionării normale a sistemului endocrin, dezvoltării creierului, menținerii greutății echilibrate.

   Xilitolul, sorbitolul și agenții naturali de aromatizare

   Asigură un gust plăcut de citrice și dulceața care este sigură pentru smalțul dentar.

   Recomandari

   Consumul produsului Yummy Vits cu aroma de portocale:

   • Ajută la depăşirea perioadei de creştere activă, contribuind la dezvoltarea corectă a sistemului muscular și osos;
   • Menţine imunitatea şi ajută la refacerea rapidă a vitalității organismului;
   • Ajută la depăşirea stresului psiho-emoţional;
   • Suplineşte deficitul de vitamine şi microelemente din dieta monotona şi în cazul exceselor din alimentaţia de tip fast food

   Mod de administrare

   În calitate de supliment alimentar, copiilor de la 3 ani, 1 capsulă pe zi, (mestecată, nu înghițită) sau la recomandarea specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

   Coral Club
   300 Produse

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Yummy Vits cu aromă de portocală

   16 alte produse din aceeași categorie:

   Yummy Vits cu aromă de portocală

   277,50 Lei
   Fara TVA